Haalaustyöt

Haalaustyöt

Palvelumme kattaa koneistuspalvelut, teräsrakenteiden valmistuksen, kokoonpanon sekä putkistoesivalmisteet, em. töitä suoritamme asiakkaiden kuvien tai omien suunnitelmien mukaisesti. Valmistetut tuotteet voidaan toimittaa myös pintakäsiteltyinä (kuumasinkitys/maalaus).

Sertifikaatit

Sertifikaatit

CE-sertifikaatti: toteutusluokat EXC1, EXC2 ja EXC3 PED Moduuli A2 (englanniksi) OHSAS 18001 :2007 (työturvallisuussertifikaatti, englanniksi) ISO 9001:2015 (laatujärjestelmä) ISO 14001:2015 (ympäristöjärjestelmä)  

Kunnossapito

Kunnossapito

Suoritamme kunnossapitotöitä tehtaissa, voimalaitoksissa sekä laitehuoltoa konepajallamme.  Kunnossapitopalvelumme kattaa kaikkien prosessiteollisuuden laitteiden huollot ja tarkastukset. Kunnossapitopalvelumme toimii tarvittaessa 24/7 valmiudessa vuoden jokaisena päivänä.

Mittaus

Mittaus

Telojen, akseleiden sekä kytkinten suuntaukset. Konelinjojen mittaus ja merkitseminen. Nostovälineiden vuositarkastukset. Kojeiden, laitteiden ja koneiden testaus ja tarkastus.  

Teräsrakenteet

Teräsrakenteet

Valmistamme ja asennamme teräsrakenteet teollisuudelle. Tyypillisesti urakoimme hoitotasoja, runkorakenteita, putkistoesivalmisteita sekä koneiden osia. Tarvittaessa tuotamme myös suunnittelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti, teräsrakenteemme ovat EN1090-1 EXC 3 standardin mukaan CE merkittyjä.

Putkistot

Putkistot

Suoritamme teollisuusputkistojen ja paineastioiden luvanvaraisen valmistuksen ja asennuksen. Menetelmäkokeemme kattavat kaikki yleisimmät materiaalit (HST/RST/FE).

Koneasennus

Koneasennus

Asennamme teollisuuden koneet ja laitteet ammattitaidolla olosuhteista riippumatta. Palvelumme kattavat asennus- ja mittaustyöt yksittäisistä laiteasennustöistä aina kokonaisiin tuotantolinjojen asennusurakoihin. Suoritamme myös tarvittavat sähkötyöt, nostotyöt-, rakennus- sekä timanttityöt, jotka liittyvät asennettavaan laitteeseen tai laitekokonaisuuteen. Palvelemme kaikissa teollisuuden haaroissa aina ydinvoimalaitoksista metsäteollisuuteen.

Top